Over ons

Ludwig Cooreman begon in 1965 de wijnhandel genaamd ‘Makelaarskantoor in kwaliteitswijnen van eigenaars’ van wat na 52 jaar de exclusieve wijnhandel Les Vins Etoilés zou worden met meer dan 850 topreferenties. Al deze wijnen worden rechtstreeks aangekocht bij eigenaars zowel uit Frankrijk als Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, enz.…

Met zijn exclusief gamma van kwaliteitswijnen en zijn streven naar puurheid, typiciteit en authenticiteit streven wij naar de perfecte prijs-kwaliteitverhouding met oog voor het budget van de klant.

Een groot aantal gastronomische restaurants en klasse hotels hebben aan ons het vertrouwen geschonken voor de bijna volledige wijnkaart.
Kwaliteit, kennis, advies en service zijn onze principes. Een vaste waarde blijven met topwijnen en een hechte vertrouwensrelatie met de klant is ons doel.

Onze troeven

P

Groot aanbod

Door de jaren heen zijn we erin geslaagd om een uitgelezen selectie van grote wijnen maar ook drinkwijnen samen te stellen. De volledige lijst vindt u in onze catalogus.

P

Voldoende stock

De wijnen die u in onze catalogus vindt zijn allemaal opgeslagen in onze ondergrondse kelders op een temperatuur van 12° constant zonder koeling of verwarming. Dit is de beste garantie voor het perfect bewaren en opslagen van kwaliteitswijnen op korte maar ook middellange termijn.
P

KWALITEITSWAARBORG AAN DE BESTE PRIJS

Wij staan persoonlijk garant voor de hoge kwaliteit van ons wijnaanbod: iedere wijn beantwoordt immers aan strenge selectiecriteria waaraan wij ons al drie generaties lang houden. Alle wijnen worden rechtstreeks gekocht op het kasteel zonder tussenpersonen.

P

WIJNEN UIT ALLE STREKEN

Tot midden jaren 80 was ons gamma uitsluitend Frans. Sindsdien is ons gamma stelselmatig uitgebreid naar wijnstreken over de hele de wereld.

P

BEKENDE APPELLATIES

Ons aanbod bevat naast gekende namen en appellaties ook moeilijk te verkrijgen wijnen. Indien u op zoek bent naar een specifieke wijn, kunnen we ons bijhuis in Bordeaux inschakelen om aan uw wens te helpen voldoen.

P

EENVOUDIG BESTELLEN

U kan een bestelling plaatsen via email op info@cooreman.be of telefonisch via 02/466.72.17 tijdens de kantooruren. Ons ervaren team kan u begeleiden in uw keuze, of het om een persoonlijke aankoop gaat, een feestgelegenheid of een geschenk.

P

SNELLE LEVERING

Dankzij ons grote voorraadcapaciteit kunnen wij uw bestelling overal in België leveren binnen de 3 werkdagen afhankelijk van uw afname (minimum 1 karton per soort).